Marketing

PADS4 - Eindhoven HQ
Vragen?

Content Marketing Stagiair(e) 

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een specialist op het gebied van (online) marketing? Wil jij een streepje voor op je CV t.o.v. andere studenten? Ga je daarnaast graag de uitdaging aan mee te sparren in het marketing team bij NDS én wil je echt alles leren over marketing in een internationale B2B branche, dan ben jij de absolute stagiair en topper die wij zoeken.

Als groeiend en innovatief internationaal bedrijf dat software ontwikkelt voor dynamische beeldscherm-communicatie en werkplekbeheer (b2b), zijn we constant op zoek naar talenten met serieuze vaardigheden. Je kunt bij PADS4 aan de slag als stagiair marketeer. PADS4 is hét product waar we o.a. de narrowcasting wereld mee bedienen.

Vanuit ons kantoor in Eindhoven ga je samen met je twee collega marketeers aan de slag, om niet alleen jouw kennis te vergroten, maar ook om marketing afdeling online handen en voeten te geven. Ben jij bekend met marketing, visueel aangelegd én streef jij er naar om samen met de rest van het team verbluffende resultaten te behalen? Wil jij daarmee de kans krijgen om als onderdeel van de social media strategie van PADS4, de content kalender op touw te zetten? Dan is deze kans echt iets voor jou!

Bedrijfsprofiel 🏢

NDS is een toonaangevende speler op de internationale markt van digital signage/narrowcasting software. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Dubai werken we met 25 personen aan out-of-the-box producten voor digital signage en werkplekbeheer. Deze producten worden als platform via ons wereldwijd partnernetwerk in meer dan 75 landen bij talloze bedrijven en organisaties ingezet voor dynamische beeldscherm-communicatie.

De afdeling Marketing

Niet alleen ons bedrijf, maar ook de afdeling Marketing is aan het groeien. Iedere dag worden online en offline campagnes bedacht, opgezet, verbeterd en geoptimaliseerd om zo ons merk beter op de wereldkaart te zetten én om onze partners te voorzien van de juiste marketing ondersteuning. Het marketing team kenmerkt zich door hard werken, openheid en het beste resultaat willen halen. Groei, stimulans  en innovatie staan centraal bij de afdeling Marketing.

De opdracht 💪
Voor deze stage zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke Content Marketing stagiair(e) die zich inzet voor het omzetten van creatieve ideeën naar boeiende, professionele content! We zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons team per september 2022 kan komen versterken van een periode van ongeveer 6 maanden. Binnen deze periode is er ook ruimte om te werken aan je (afstudeer)stageopdracht.

Als Content Marketing stagiair ga je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Het creëren van campagnes omtrent ons product PADS4;
 • Het bewerken van foto- en videografie;
 • Het creëren van content in programma’s zoals Canva.
 • Het meedenken en uitvoeren van online marketingstrategieën;
 • Het onderhouden, analyseren van (één van) onze sociale kanalen;
 • Het onderhouden van de website en e-mail marketing.

Er is al voorwerk verricht en de stagiaire focust zich met name op de nog niet gebruikte kanalen en media. Uiteindelijk dient er een plan van aanpak uit te volgen waarmee PADS4 concreet aan de slag kan in haar eigen marketing.

Begeleiding 😁
De stagiair zal worden begeleid en ingewerkt. We hebben een fijn en uitstekend bereikbaar kantoor kijkend naar Eindhoven Airport. We hebben voldoende parkeerplekken rondom ons kantoor en de bushalte stopt voor de deur.

Wat wij vragen

 • HBO-opleiding, bij voorkeur in de richtingen marketing of (digitale) communicatie
 • Je bent flexibel, assertief en pro-actief
 • Gedrevenheid om de doelgroep te bereiken
 • Een gezonde mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een prima beheersing van de Engelse taal

Wat wij bieden 😊

 • Een uitdagend leertraject bij een financieel gezond en groeiend bedrijf
 • Een goede werkplek
 • Vergoeding van tot max. € 400.- per maand (Afhankelijk van opleiding en leerjaar)
 • Super leuke collega’s en ruimte voor eigen initiatieven
 • Iedere woensdag zorgen wij voor een lekkere lunch
 • Makkelijk te bereiken met het OV
 • Werken op een inspirerende locatie (Eindhoven Airport)

Als één van de pioniers in de digital signage markt, geeft onze focus op data-gedreven oplossingen ons een unieke positie in de markt. Niet voor niets zeggen we ‘data zit in ons DNA’. Ons product is PADS4 en is daarmee onderdeel van NDS.

De organisatie kent een informele cultuur met korte lijntjes waarin we veel waarde hechten aan een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Bekijk onze website pads4.com om meer over ons bedrijf en platform te weten te komen.

Stuur een appje

Zie jij een match en heb je interesse, maak dan gebruik van onderstaand formulier of stuur je CV mét motivatie naar onze Marketing Manager patrick.debruin@pads4.com of stuur even een appje naar +31 6 82 32 57 06.

Meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op via patrick.debruin@pads4.com.

Denk jij dat je past binnen het team en wil je graag verder ontwikkelen als Marketeer op de afdeling Marketing? Laat dan snel van je horen 😉

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bevestiging sollicitatie Stagiair Marketing